dijous, 18 d’abril del 2013

Ricard Calmet guanya la prova en BTT de Guardiola, i Dani Llorens la Xallenger del Berguedà

La cursa en bicicleta de muntanya de diumenge va tancar un campionat de quatre proves

DBerguedà.cat | Esports | 16/04/2013 15:41
Ricard Calmet va ser el guanyador de la pedalada en bicicleta de muntanya que es va fer diumenge de Guardiola de Berguedà, una prova puntuable per la Xallenger BTT del Berguedà, que ja es va cloure diumenge després d’haver disputat les pedalades de Gironella, la Pobla de Lillet, Avià i Guardiola. El guanyador d’aquesta primera edició del Campionat Xallenger 2013 ha estat Dani Llorens, ciclista de Trideporte.
Ricard Calment guanya la prova en BTT de Guardiola, i Dani Llorens la Xallenger del BerguedàEl podi dels guanyadors, diumenge a Guardiola de Berguedà
A la prova de diumenge a Guardiola hi van participar 116 persones, que van recórrer un itinerari de 35 quilòmetres. Des d’un primer moment, les dures rampes inicials van fer una primera selecció de favorits per emportar-se la victòria final. El ciclista local de l’equip Tomàs Belles Ricard Calmet amb un temps d’una hora i 55 minuts va ser el més ràpid, seguit de Fèlix Martínez i del campió d’Espanya sots 23 Cristopher Bosque, els quals van marcar distàncies amb els seus immediats perseguidors i amb aquest ordre van arribar a la meta de Guardiola.
En categoria sots 23, van pujar al podi de la cursa de Guardiola Jordi Rovira, Cristian Gonzalez i Carlos González. I en categoria femenina, la guanyadora va ser Sílvia Pineda per davant d’Anna Bello i Noemí Susin. Pineda va ser també la vencedora de la Xallenger BTT del Berguedà en fèmines. I en sots 23, Sergi Cardona.